Kryeministri Edi Rama, ministrat Arben Ahmetaj dhe Anila Denaj

Kryeministri Edi Rama gjatë një konference për shtyp që po mbahet ditën e sotme tha se paga e mësuesve do të rritet 40%, ndërsa për mësuesit 15%.

Ai ka theksuar se duhet t’u japim një mbështetje shumë të madhe atyre që po rrezikojnë jetën në këtë kohë shumë të vështirë.

“Kemi detyrimin që t’ju japim dot një mbështetje të fortë për të shpërblyer mundin, angazhimin me dy kategori,fëmijët dhe ata që kanë nevojë për shërbim shëndetësor. paga për bluzat e bardha do të rritet 40%, më e madhja deri tani, paga për arsimtarët 15%”, tha Rama.

Top Channel