Burime jo zyrtare për Top Channel bëjnë me dije se Policia dhe Prokuroria e Tiranës po kryen një operacion policor dhe deri më tani janë arrestuar disa zyrtarëve të Agjencisë Kombëtare të Burimeve Natyrore.

Të arrestuarit dhe ata në kërkim akuzohen për “mashtrim me pasoja të rënda”, “kontrabande me mallra qe paguhen akcize”, “fshehje te ardhurash” dhe “shpërdorim detyre”.

Ende nuk ka detaje zyrtare për urdhër-arrestet.

Lajmi në përditësim…

Top Channel