Bollino në Open: Këshilli Politik është anomalia e vërtetë e kësaj historie

05/10/2020 21:26
Analisti Carlo Bollino

Miratimi i Kodit të ri Zgjedhor është tema kryesore e kësaj mbrëmjeje në emisionin “Open” në Top Channel.

Analisti Carlo Bollino theksoi se Këshilli Politik është anomalia e vërtetë e gjithë historisë së Reformës Zgjedhore.

“Në të dyja deklaratat thuhet që marrëveshja e sotme nuk ka asnjë lidhje me marrëveshjet e 5 qershorit dhe është votua në mënyrë korrekte. ata kritikojnë që nuk është arritur një konsensus mes tyre. Fjala është unanimitet, nëse konsensus është unanimitete. Nëse nuk arrin atëherë është shumica. Nëse ato kanë dështuar ka një rrugë të vetme. Këshilli Politik është anomalia e vërtetë e gjithë kësaj historie”, tha ai.

Top Channel