Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Lapardha të Beratit , ku një 16 vjeçar duke korrur misër në parcelë bashkë me të atin, ka rënë në kontakt me korrentin dhe ka humbur jetën.

Fatkeqësisht 16 vjeçari ka prekur telat e korrentit, aty ka qenë dhe i ati, i cili fillimisht ka mundur ta shpëtojë por dhe ky i fundit pasi ra në kontakt me rrymën elektrike është dërguar në spital.

16 vjeçari më pas ka humbur jetën.

Top Channel