Pandemia e Covid- 19 ka shpërthyer në mbarë Globin prej më shumë se shtatë muajsh, përfshirë edhe vendin tonë dhe ende personeli shëndetësor ka shumë të panjohura për këtë virus.

Pra vazhdojmë të jemi përballë një strukture virale të cilën shkencëtarët nuk e njohin aq sa duhet për ta luftuar plotësisht. Dhe pyetja që na lind natyrshëm është: Çfarë na pret në stinën e vjeshtës dhe dimrin që po afron? Në Shqipëri, situata e infektimeve të reja me koronavirusin nuk sheh përmirësim, përkundrazi….

A do të ketë një shtim të numrit të rasteve si pasojë e hapjes së shkollave dhe frekuentimit të ambienteve të mbyllura?

Si do të ndikojë gripi sezonal në përkeqësimin e kësaj situate?

Si të rrisim imunitetin e fëmijëve në afrimin e sezonit të gripit.

Cilat janë vitaminat dhe Suplementët Ushqimorë që ndihmojnë në mirërritjen e fëmijëve?

Gjithçka në Hipokrati!

Sonte, ora 18:00!

Top Channel