Të burgosurit në protestë/ Zbardhet lista me kërkesat e jashtëzakonshme

02/10/2020 15:38

Qindra të burgosur në burgun e Peqinit janë në protestë dhe kanë një listë me kërkesa nga më të jashtëzakonshme

Ndiqni kronikën e përgatitur nga gazetarja Bruna Kërçyku.

Top Channel