PS miraton në komisionin e ligjeve propozimin për grupimin e partive politike në një listë unike

02/10/2020 13:29

Mazhoranca miratoi nen për nen propozimin për grupimin e partive politike në një liste unike.

Socialistët nuk pritën të arrinin dakortësi me opozitën jashtëparlamentare por vendosen të ndryshojnë formulen e koalicioneve.

Në zgjedhjet  e ardhshme parlamentare partitë do mund të grupohen vetëm në të njëjtën listë dhe jo me listë të përbërë siç është tani.

 

Top Channel