Dosjet e Hagës kanë shqetësuar opinionin publik në Kosovë dhe Shqipëri. Shumë veteran të luftës çlirimtare të Kosovës do të paraqiten në Hagë në Gjykatën Speciale. Kjo është tema që do të diskutohet sonte në Open në Top Channel.

Analisti politik Faton Avdullahu hodhi akuza të forta në Open duke e quajtur Gjykatën Speciale një Gjykatë Politike.

“Gjykata Speciale është gjykatë politike. Gjykata është bazuar nga argumentat e Serbisë. Serbia patjetër që ka manipuluar Beogradi. Kujtoni që kjo gjykatë ndaloi edhe dialogun duke ndalur presidentit Thaçi drejt takimit në Washington”- tha Avdullahu.

Top Channel