Në ditën e tretë të grevës, naftëtarët e Ballshit kanë shfaqur shenjat e para të dobësisë fizike shoqëruar kjo edhe me problemet shëndetësore.

Grevës së naftëtarëve të Ballshit pritet t’u bashkohen edhe punonjësit e nënstacionit elektrik të Poçemit, të cilët kanë gjithashtu paga të pa marra nga administratorët e Uzinës së naftës ndër vite.

Greva e urisë në Ballsh erdhi pas protestave të naftëtarëve për pagat e papaguara në Uzinë. Prej 9 muajsh ata janë pa punë dhe pa asistencë sociale.

Top Channel