Gjatë ditës së sotme  në ambientet e Kuvendit është mbajtur seanca për dëgjimin e kandidatëve për kryetar të Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve.

Tre të parët që u intervistuan ishin kryetari i fundit i KQZ-së, Klement Zguri, ish-kryetari Ilirjan Celibashi dhe Ilir Rusmajli.

Në këtë dëgjesë ishte i pranishëm edhe përfaqësuesi i PD-së, Oerd Bylykbashi.

Në ditët në vazhdim pritet të dëgjohen edhe kandidatët e tjerë që kanë aplikuar.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel