Partia Demokratike e Qarkut të Shkodrës ka mbyllur proçesin e numërimit të votave për të gjitha dëgët e këtij qarku.

Nga 39 kandidatët , anëtarësia ka votuar pothuajse shumicën prej tyre, ku vetëm 2 kandidatë janë përjashtuar, 1 kandidat është eleminuar në Vaun e Dejës dhe 1 në Pukë.

Pas këtij vlerësimi përfundimtar, lista me kandidatët që kalojnë fazën e tretë i dorëzohet për vendimmarje finale Kryesisë së PD-së.

Njoftimi i plotë:

Demokratët e Qarkut të Shkdorës votuan sot për 39 kandidatët e propozuar nga anëtarësia, të cilët kaluan filtrin paraprak të verifikimit nga Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve. Më poshtë emrat sipas degëve të Qarkut Shkodër në procesin që është vlerësuar si në ndër risitë më pozitive në jetën politike të vendit. Nga 39 kandidatë, anëtarësia votoi për 37 prej tyre, duke skualifikuar 1 në Vaun e Dejës dhe 1 në Pukë.

 

Dega Shkodër

1.ARBEN GJURAJ

2.ARTAN HAXHI

3.BARDH SPAHIA

4.BASHKIM RROJI

5.BENARDETA SYKU

6.BLENDI GJYLBEGAJ

7.EMILJANO PJETRI

8.FLORIAN BJANKU

9.GRETA BARDELI

10.HELGA SALLAKU

11.HELIDON BUSHATI

12.IMELDI SOKOLI

13.IZMIRA ULQINAKU

14.LEDINA MANDIJA

15.LORENC LUKA

16.MARK RUPA

17.NDOC ASHTA

18.NESTI KIRI

19.NEVILA BUSHATI

20.RAMIZ ÇOBAJ

21.ROMEO GURAKUQI

22.VOLTANA ADEMI

23.XHEMAL BUSHATI

Dega Vau i Dejës

1.GJOK ULDEDAJ

2.PJETER LLESHI

3.ZEF HILA

Dega Malësi e Madhe

1.ALDO GEGA

2.AUREL MARKAJ

3.ERMIRA COBAJ

4.FATBARDH ZEKAJ

5RAMADAN LIKA

Dega Pukë

1.ANTONETA ZAJA

2.GEZIM VATA

3.HIL KOLA

4.LODOVIK HASANI

5.NDOC FASLIA

6.RROK DODA

Top Channel