Gjatë mbledhjes së sotme të Komisionit të Ligjeve, kryetari Ulsi Manja gjatë debatit i ka mbyllur mikrofonin Rudina Hajdarit.

Gjatë mbledhjes së sotme të Komisionit të Ligjeve, kryetari Ulsi Manja gjatë debatit i ka mbyllur mikrofonin Rudina Hajdarit.

Ai ka theksuar se duhet të mbahet rendi i ditës dhe mos të ndërhyhet, ndërsa Hajdari është revoltuar.

Gjatë ditës së sotme është planifikuar që të diskutohen amendamentet e paraqitura nga ana e palëve politike.

Top Channel