Ministrja Ogerta Manastirliu tha në Open se nuk shkolla të mbyllura nga covid-19.

“Nuk ka asnjë shkollë të mbyllur për shkak të koronavirusit”, tha ajo.

“Çdo rast infektimi është i rëndësishëm për ne , por primar e kemi dhe testimin për mësuesit e nxënësit sepse e rëndësishme është të mos ndërpritet procesi mësimor, dhe këtu nuk flas për mbyllje shkollash. Masat në shkolla po vijojnë të zbatohen , por duhet angazhim nga të gjithë”, tha ministrja më tej.

Top Channel