Foto ilustruese

Operacioni Forca e Ligjit u ka kërkuar ditën e sotme deklarimin e pasurisë tre personave të dënuara më parë.

Ata përkatësisht janë dënuara për mbajtje peng e shfrytëzim prostitucioni, trafik droge dhe marrja pjesë në grup kriminal.

Bashkim Bubeqi., banues në Elbasan, i dënuar për veprat penale “Rrëmbimi ose mbajtja peng e personit” dhe “Shfrytëzimi i prostitucionit”;

Durim Koçi, banues në Elbasan, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”;

Emanuele Budini, banues në Elbasan, i dënuar për veprat penale “Grupi i strukturuar kriminal” dhe “Vjedhja”.

Ataduhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së dhe më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme.

Top Channel