Murrizi-Gjiknurit: E rëndë të shkelet Kushtetuta, nuk është as Bibël as Kuran

28/09/2020 12:26
Myslim Murrizi

Deputeti Myslim Murrizi i është drejtuar me fjalë të ashpra Damain Gjiknurit gjatë seancës së Komisionit të Ligjeve.

Ai ka  duke theksuar se nëse shkelet marrëveshja e 5 qershorit i bie të shkelet Kushtetuta duke krahasuar me dy librat fetarë Biblën dhe Kuranin.

Marrëveshja e 5 qershorit nuk është as Bibël as Kuran, është shumë e rëndë që të shkelësh Kushtetutën, e di që je në siklet për të mbajtur vijën. Edhe gjatë kësaj salle nuk e beson se është kushtetuese, se gjykata kushtetuese do e rrëzojë. Edhe Ver llapa po të jetë kryetar Gjykate Kushtetuese do e rrëzojë. i merr opingat mandatit dhe kjo do të jetë”, tha Murrizi.

Top Channel