4 raste mësuesish të konfirmuar me Covid-19, në Korçë, Bilisht dhe Ersekë.

Bëhet fjalë për një çift bashkëshortësh punonjës në dy shkolla 9 vjeçare në qytetin e Korçës.

Ndërkohë kanë rezultuar pozitive dhe 2 mësuese në një shkollë 9 vjeçare në Ersekë dhe një në Bilisht.

Top Channel