Deputetja Rudina Hajdari

Deputetja Rudina Hajdari tha se ky konflikt mes dy palëve opozitës dhe mazhorancës duhet të sheshohet dhe të bëhet një projekt të integruar.

“Ka konflikt në lidhje me propozimet, jam dakord me ju që duhet të bëjmë një projekt të integruar. Në thelb thanë që nuk ka lista të hapura kështu që duhet të sheshojmë këtë konflikt dhe të gjemë  një lloj mekanizmi sepse e shikoj të pamundur një kthesë të përbashkët kur ka konflikt”, tha Hajdari.

Top Channel