Stina e verës me temperaturat e larta, lagështinë, dehidratimin e kripërave të trupit,  lë pasoja mbi zemrën tonë dhe tensionin arterial. 

Këto pasoja mund të quhen edhe më të mëdha veçanërisht tek të sëmurët kronikë që vuajnë nga sëmundje kronike të zemrës dhe hipertensioni. Cilat janë shenjat e para të alarmit për të cilat duhet te shqetësohen pacientët pas përfundimit të pushimeve verore?

Cilët janë ata pacientë me sëmundje të zemrës që janë më të rrezikuar se të tjerët për t`u prekur dhe për të patur komplikacione më madhore nëse preken nga Covid-19?

Komplikacionet kardiovaskulare të Covid -19.

Gjithçka në Hipokrati!

Sonte, ora 18:00! Top Channel!

Top Channel