Bullizmi bën që fëmijët të duan të qëndrojnë larg nga shkolla. Së fundmi, ky fenomen është i përhapur shumë edhe në rrjete sociale.

Jo vetëm dhune fizike dhe psikologjike, por tani më adoleshentët janë të rrezikuar dhe nga dhuna kibernetike. Kjo ka bërë sipas psikologes së shkollës Jordan misja, Eriselda Dervishit që në këtë vit shkollor pandemik të ulet niveli i bullizmit brenda ambjenteve të shkollës.

Por Mbi të gjitha e rëndësishme është parandalimi.

Top Channel