Përdhunoi një fëmijë, dënohet me 169 goditje/ U rezistoi vetëm 52 gjuajtjeve me kamxhik

25/09/2020 13:19

Në qytetin indonezian, Banda Aceh, që praktikon ligjin e Sheriatit, një i dënuar për përdhunimin e një fëmije është goditur disa herë me kamxhik derisa ka humbur vetëdijen .

Burri me emrin Roni pritej të fshikullohej 169 herë para grumbullit të njerëzve që ishte mbledhur në qytet, por ai u rrëzua në tokë dhe humbi vetëdijen pasi u godit 52 herë.

Ekzaminimet mjekësore konstatuan se goditjet duhet të ndalonin, që do të thotë se personi në fjalë do të dënohet për herë të dytë, ku i kanë mbetur edhe 117 gjuajtje.

“Kur e fshikulluam 52 herë, ai kishte mavijosje në kraharorin e djathtë dhe po të vazhdonim gjendja e tij shëndetësore do të përkeqësohej dhe do të mbulohej në gjak”, ka deklaruar një nga mjekët.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel