Toka është lëkundur sërish dhe sërish lëkundjet janë ndjerë Lushnjë.

Më herët sot një tërmet me magnitudë 3.5 ra në Lushnjë.

Ndërsa lëkundjet që u regjistruan pak më parë ishin me magnitudë 4 dhe  ndërsa thellësia 5 km.

Lëkundjet janë regjistruar në orën 21:21 ndërsa të shumtë janë qytetarët që raportojnë se i kanë ndjerë ato.

 

Top Channel