Gjekmarkaj-Spiropalit: Ju dija motrën e Gjergj Elez Alisë, dolët Bajloz

24/09/2020 22:48

Shprehja  “ju ha për mëngjes” për vota e thënë këtë mbrëmje në “Open” nga ministrja Elisa Spiropali është ironizuar nga analisti Agron Gjekmarkaj.

Ai i tha Spiropalit në studio se e dinte si motrën e Gjergj Elez Alisë dhe jo një Bajloz që hante.

“Ju dija si motrën e Gjergj Elez Alisë që i shëronte plagët të vëllait pas zgjedhjeve. Por na dolët Bajloz me këtë të ha për mëngjes”, tha Gjekmarkaj.

Top Channel