Ngjarje historike! 19 fotografi të rralla të njerëzimit

23/09/2020 11:43

Është e lehtë ta mendosh historinë si diçka që përfaqësohet vetëm në dokumente.

Por, nuk ka të tashme pa historinë që i paraprin dhe nuk mund të shikojmë të ardhmen pa e parë atë që ka kaluar. Ajo është e shkuara mbi të cilën qëndrojmë, kur përpiqemi të ecim përpara në të ardhmen.

Ka patur shumë momente të lavdishme e të tmerrshme përgjatë historisë dhe kjo galeri fotosh i përcjell me një qartësi të mahnitshme.

Këtu, ajo çka iku është ende e gjallë dhe e goditur me ngjarje të rëndësishme që tronditën botën jo shumë kohë më parë.

FOTO GALERI
2/19
Louis Armstrong luan për gruan e tij në Piramidat e Egjipt, 1961.

Top Channel