Përmes një letre drejtuar Komunitetit Islam të Shqipërisë, nënat shqiptare të ngelura në kampin e Al Hol  i janë drejtuar për ndihmë që të shpëtojnë sa më shpejt nga ai vend i tmerrshëm.

Ato thonë se kanë mbi 6 muaj që presin që të marrin ndihmë, por asgjë s’ka ndryshuar dhe vazhdojnë të jetojnë të burgosura atje.

“Këtu është bërë katastrofë për fëmijët tanë. Ju drejtohemi ju, kemi mbi 5-6 muaj që presim, juve jeni në provim,  dëgjoni,  shikoni shpresoj që të na ndihmoni”, shkruhet në letrën e lexuar në emisionin “Open”.

 

Top Channel