Kreu i Dhomës së Tregtisë së Kosovës vizitë në Beograd: Projekte konkrete për zhvillimin e vendit

22/09/2020 18:48

Kryetari i Dhomës së Tregtisë së Kosovës, Berat Rukiqi ka zhvilluar një vizitë në Beograd.

Gjatë vizitës ai ka takuar edhe delegacionin amerikan,  i cili po vizitonte vendin, ku ka publikuar edhe foto me ta. Rukiqi tha se ka projekte konkrete, zotime te qarta financiare të rëndësishme për zhvillimin e vendit.

“Takime jashtezakonisht miqesore dhe te frytshme me delegacionin amerikan i cili po viziton regjionin. Projekte konkrete, zotime te qarta financiare, momemtum I rendesishem per zhvillim”, tha ai përmes një shkrimi në profilin e tij.

Top Channel