Një granatë e vjetër dore e çaktivizuar është gjetur ditën e sotme në një shkurre në zonën e Laprakës në Tiranë.

Granata është marrë nga forcat xheniere duke mos krijuar asnjë problem. Nuk dihet akoma se çfarë periudhe i përket dhe sa kohë ka aty.

Top Channel