Fotot epike/ Vetëm atje mund të ndodhin, këto foto tregojnë ‘çmendurinë’ e rusëve

20/09/2020 14:24

Stereotipet në Rusi mund të kalojnë kufijtë e ‘çmendurisë’, por disa prej tyre janë plotësisht gazmore.

Jo shumë kohë më parë, Rusia ishte e njohur si një vend i fshehtë, aq sa shumë u desh të bënin supozime për njerëzit dhe kulturën atje.

Nga adhurimi i presidentit të tyre te mbajtja e arinjve si kafshë shtëpiake, ju kurrë nuk e dini se çfarë do të shihni në Rusi. Më poshtë keni një galeri me fotot më epike në Rusi.

FOTO GALERI
1/23

Top Channel