Parashikimi i Arlind Qorit: Do të ketë revolta qytetare para ditës së zgjedhjeve

17/09/2020 22:07

A duhet të marrë një mandate të tretë Edi Rama? Kjo është tema e cila po diskutohet sonte në Open në Top Channel.

Pedagogu Arlind Qorri tha në Open se në Shqipëri do të ketë revolta të forta qytetarë para ditës së zgjedhjeve.

“Unë e shikoj shumë të largët ditën e zgjedhjeve. Kemi pranë dimrin. Nuk do të kalojmë nga sot tek data 25 prill. Jemi në një moment të vështirë ekonomik dhe shëndetësor.

Është mbyllur një valvul që ka shkarkuar për plot 30 vite, që janë emigrantët. Unë them se do të ketë revolta të forta qytetare para ditës së zgjedhjeve”- tha Qorri.

Top Channel