Hiqen gomat nga fundi i detit në Sarandë/ Vullnetarë dhe zhytës heqin mbetjet e rrezikshme

17/09/2020 16:38

Qindra goma makinash kanë përfunduar në ujërat e gjirit të Sarandës.

Sot dhjetra zhytës dhe vullnetarë punuan për të pastruar fundin e detit. 

Ndiqni kronikën e përgatitur për më shumë detaje…

Top Channel