Një zjarr ka rënë në kodrën e Krastës në lindje të Elbasanit dhe është përfshirë nga flakët pylli me pisha.

Pothuajse çdo vit kjo zonë po digjet dhe në të gjitha rastet zjarret kanë qenë të qëllimshme. Mjetet zjarrfikëse nuk arrijnë dot në vendin e zjarrit. Në vendngjarje po punohet me pompa krahu.

Top Channel