KPA-ja shkarkon përfundimisht nga detyra kreun e Gjykatës së Apelit për Krimet e Rënda

16/09/2020 19:57
Foto-Ilustrim

Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka shkarkuar përfundimisht kreun e Gjykatës së Apelit të Krimeve të Rënda Fehmi Petku.

Ky vendim është marrë pasi Petku kishte ankimuar vendimin e marrë një vit më parë nga KPK-ja.

Pjesë e trupit gjykues kanë qenë Albana Shtylla, Natasha Mullaj, Ardian Hajdari, Ina Rama dhe Sokol Çomo.

Kreu i Gjykatës së Apelit të Krimeve të Rënda ishte shkarkuar një vit më parë nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit për arsyen se gjyqtari kishte mungesë të burimeve të ligjshme, deklarim të rremë, fshehje pasurie për një të katërtën për tre troje e dy banesa.

 

Top Channel