Një sipërfaqe e madhe në Malin e Dajtit është përfshirë nga zjarri gjatë natës së kësaj të marteje (15.09.2020)

Në pamjet e siguruara nga Top Channel shihet qartë se zjarri është përhapur në disa vatra dhe terreni i vështirë e bën të pamundur shuarjen e këtij zjarri.

Gjithashtu pamjet tregojnë që zjarri është larg zonave të banuar.

Top Channel