GJKKO ka shpallur fajtor Domart Konjarin, duke e dënuar me 15 vite heqje lirie. Gazetarja e Top Channel, Anila Hoxha raporton se ai është akuzuar për veprat penale ‘trafik droge’, pjesëmarrje në organizatë kriminale, pastrim parash, falsifikim dokumentesh e tentativë për të korruptuar policinë.

Konjari është gjykuar në mungesë. Në vitin 2016 ai u kthyer në mollë sherri mes Shqipërsië dhe Francës, pasi në Francë ai kërkohej për trafik kokaine në disa episode.

Në vitin 2016 ai u kthyer në mollë sherri mes Shqipërisë dhe Francës, pasi në Francë ai kërkohej për trafik kokaine në disa episode., pasi e kishte dënuar me 10 vjet.  Ai u paraqit në kufi me pasaportën  false me emrin Arben Lazri, pas konfirmimit ai u arrestua, por një vendim gjyqësor e liroi dhe Konjari u arratis.

Top Channel