Nesër nisi viti i ri shkollor, dhe autoritetet apelojnë për më shumë kujdes.

Ministrja Manastirliu tha se do të jetë një sfidë e madhe për të ruajtur shëndetin e fëmijëve, mësuesve dhe çdo familje, për të mos lejuar përhapjen e COVID-19.

Postimi

#GatiPërShkollë 📚🎒
Nesër është një ditë e veçantë, jo vetëm sepse nis viti i ri shkollor, por edhe se, do të jetë një sfidë e madhe për të ruajtur shëndetin e fëmijëve, mësuesve dhe çdo familje, për të mos lejuar përhapjen e 🤜COVID19🤛
Secili mund të japë një dorë për #ShkollatëSigurta!
😷 Maska/barriera mbrojtëse prej tekstili është një akesesor që nuk duhet të mungojë asnjë ditë ✅
👉🏼Bëhu #superhero💪🏼#mbajmaskën🙏🏼

Top Channel