Prenotime deri në fund të muajit/ Pavarësisht kushteve, sezoni në Vlorë vlerësohet i mbarë

13/09/2020 19:56

Pavarësisht situatës së Covid 19, për një pjesë të madhe të bizneseve dhe hotelerive në Vlorë, sezoni veror ka qenë i mbarë. Edhe pse i shkurtër, pasi filloi me vonese, Vlora ishte epiqendra e turizmit me një sezon patriotik të mbarë.

Sipas Arben Breshanit ,kryetari i dhomës së tregtisë ky sezon vuri në dukje jo vetem anët pozitive por dhe problemet që presin zgjidhje pëe vitet në vijim!

Por për Breshanaj jo të gjithë bizneset patën një sezon të mbarë.

Edhe pse jemi në muajin shtator, dallgëve të detit dhe rërës së nxehtë vijojnë t’i qëndrojnë besnik pushues vendas edhe ata të huaj.

Top Channel