Mëngjesin e sotëm, një e burgosur femër me koronavirus është transportuar te Infektivi për trajtim mjekësor më të specializuar.

Siç mund ta shihni edhe te fotografitë e mëposhtme, e burgosura e infektuar më Covid-19 ka shkuar te Urgjenca Infektive me fugonin e kuq, e shoqëruar nga forcat policore.

Fotografi të tjera, realizuar pot e Infektivi shfaqin ambulance të shumta dhe familjarë.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel