Sonte në Open në Top Channel po diskutohet për çështjen e detit. Ish-ministi i Jashtëm Paskal Milo e quajti këtë situatë një zhurmë pa asgjë gjë konkrete.

“Mua më duket zhurmë e nisur nga një deklaratë. Marrëveshjet nënshkruhe nga persona me fytyrë dhe emër. Nuk ka marrëveshje pa pasur një grup negociator, nga asnjëra palë.

Nuk mundet që një politikan të bëjë një kompromis të fshehtë, sepse ai politikan egzektohet nga fusha politike”- tha Milo.

Top Channel