Del jashtë funksioni fideri në Selitë, këto zona në Tiranë mbeten pa energji

03/09/2020 12:32

TIRANË- Si pasojë e një defekti një fider në nënstacionin e Selitës ka dalë jashtë funksioni. Sipas OSHEE fideri është dëmtuar nga një disa punime për ujësjellës kanalizimet.

Aktualisht si pasojë e këtij defekti kanë mbetur pa energji elektrike, Kodra e Diellit, Qendra Kristal dhe Kompleksi Dinamo.

Ndërkohë Brigada e OSSH po punon për rikthimin e energjisë elektrike përmes skemës unazë.

Top Channel