Në kadastrën e Fierit ka ende njerëz që presin për t’u pajisur me certifikatën e pronësisë.

Qytetarët vazhdojnë te enden për t’u bërë zotër të pronës së tyre. Ka nga ata që e kanë nisur procesin e legalizimit që në vitin 2006 dhe ende nuk janë pajisur me certifikatë pronësie.

Numri i dosjeve të pacertifikuara, nga 9700 që ishte përpara bashkimit të Aluiznit me Hipotekën ka shkuar ne 1360.

 Situata u rëndua edhe më tej për shkak të mbylljes një muaj më parë të këtij institucioni si pasojë e pandemisë së koronavirusit, pasi disa punonjës të administratës rezultuan të infektuar.

Top Channel