Jeta “tjetër” në “Instagram”/ Si na afroi pandemia më shumë me jetën online

27/08/2020 12:19

Jeta tjetër ne rrjetet sociale na ka tërhequr gjithnjë e me shume sidomos gjate kohës se izolimit.

Por përse ndodh kjo dhe çfarë pasojash ka, na e shpjegon gazetarja Juli Ristani. Për më tepër ndiqni kronikën e përgatitur.

Top Channel