Zjarri i rënë në Los Angeles të Shteteve të Bashkuara të Amerikës vazhdon të përhapet me shpejtësi dhe ka dalë jashtë kontrollit.

Mësohet se të paktën banorët e 100 shtëpive janë evakuar deri më tani.

“Kushtet kanë ndikuar në përhapjen e shpejtë të zjarrit”- tha për mediat shefi i zjarrfikësve, Robert Garcia. Rënia e këtij zjarri vjen në një moment kur SHBA vazhdon të përballet me një numër të lartë rastesh të reja me Covid-19.

Top Channel