E diela në Zvërnec/ Në plazh respektohet protokolli anti-covid

02/08/2020 15:17

Rëra kurative, pastëria, uji i detit dhe siguria e distancës mes çadrave e kthejnë plazhin e Zvërnecit në një nga destinacionet më të preferuara për turistët në kohë pandemie.

Pushuesit i përkasin grup moshave të ndryshme. E ndërsa fëmijët mund të shijojnë detin e cekët, të rriturve duket se u pëlqen qëtësia që të ofron ky lokacion.

Covid 19 bëri që turizmi t’i përshtatej rregullave të reja. Përveç respektimit të distancës së shezlloneve në beach baret e plazhit të Zvernecit këtë verë mungojnë mbrëmjet e argëtimit me muzik live.

Qetësia e Zvernëcit nuk preferohet vetëm nga pushuesit vendas, por edhe ata të huaj.

Më një gjatësi prej më shumë 3 km vijë bregdetare, plazhi i Zvërnecit përgjatë muajt gusht pritet të këtë numër të lartë vizitorësh.

Top Channel