Seanca e sotme në Kuvend është shoqëruar me debate të shumta mes deputetëve të opozitës. Disa prej tyre kanë dalë kundër ndryshimeve Kushtetuese që pritet të miratohet sot në Kuvend.

I pari që ka deklaruar votën e tij kundër ka qenë Adriatik Alimadhi i ndjekur më pas nga Artur Roshi.

Më tej ka qenë Kujtim Gjuzi ai i cili ka thënë se firmat janë falsifikuar për ndryshimet Kushtetuese dhe në këtë mënyrë ai ka dalë kundër votimit dhe është larguar nga Kuvendi.

Edhe deputetja Suzana Topi ka deklaruar  votën e saj kundër. Kujtojmë se deputetja në fjalë është e dalë nga listat e LSI. Ndërkohë më tej votën kundër ndryshimeve kushtetuese e ka shprehur edhe Fatjona Dhimitri, deputet e dalë nga listat e PD.

Top Channel