Për më shumë se 60 minuta presidenti Ilir Meta ka mbajtur një takim me ambasadorët e Anglisë, Gjermanisë, Spanjës dhe Italisë.

Presidenca deri me tani nuk ka bërë asnjë koment se çfarë është biseduar. Ne takim edhe ambasadorja e Suedisë.

Kujtojmë se, ketë fillim jave ambasadorët e vendeve të BE dhe ambasadorja amerikane u takuan në kryeministri edhe me kryeministrin Edi Rama.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel