FOTO/ Nuk beson te COVID-19! Mbulon pjesët intime me maskë për fytyrën dhe del qytetit

24/07/2020 20:17

Maska është konsideruar nga ekspertët, si një nga masat kryesore sa i takon frenimit të koronavirusit të ri.

Mirëpo, shumë persona janë treguar skeptik ndaj ekzistencës së virusit dhe e shprehin këtë me forma nga më të ndryshmet. Një i ri në Britaninë e Madhe, si shenjë revolte ndaj masave të caktuara, ka dalë nëpër rrugët e qytetit të Oxford-it thuajse krejtësisht i zhveshur, ndërsa pjesët intime i kishte mbuluar pikërisht me një maskë për fytyrën.

Qytetarët kanë mbetur pa fjalë nga kjo skenë…

FOTO GALERI
1/2

Top Channel