Ambasadorja Yuri Kim: Marrëveshja e 5 qershorit është tani ligj, përfshirja dhe transparenca norma!

23/07/2020 16:27

Ka reaguar edhe ambasadorja amerikane Yuri Kim për votimin e marrëveshjes së 5 qershorit në parlament.

“Marrëveshja e 5 qershorit është tani ligj. Përfshirja dhe transparenca duhet të jenë norma për veprime të rëndësishme kombëtare. Është mirë të shohësh që Këshilli Politik të rikthehet për të konsideruar masa shtesë përtej 6/5.

Të gjitha palët duhet të marrin pjesë në mirëbesim, të vazhdojnë përfshirjen dhe transparencën”, shkruan ambasadorja në twitter.

Vijon…

Top Channel