“Emrin tënd po e përhapim në botë “/ Erdogan publikon këngën kushtuar Shën Sofisë, mesazhi edhe në shqip (video)

22/07/2020 21:07

Presidenti turk, Rexhep Tayyip Erdogan publikoi në llogarinë e tij në “Twitter” një këngë dedikuar Shën Sofias.

Kënga është realizuar në nëntë gjuhë të botës, ku përfshihet dhe një mesazh në gjuhën shqipe.

Këngëtarja Imran Salkan, është këngëtarja që interpreton në gjuhën tonë vargun “Shën Sofia ti nuk je vetëm një gur, emrin tënd po e përhapim në botë”.

 

Ndërsa gjuhët e tjera të përfshira janë, kineze, arabe, azere, kurde, bengale, turke dhe suahilisht.

 

Top Channel