Gjykata e Apelit Tiranë, ka liruar nga qelia dy mjekët Viktor Marku dhe Besim Lama.

Trupa gjykuese e Apelit të Tiranës e kryesuar nga Z. Ridvan Hado, ditën e sotme, ka pranuar ankimet e bëra nga Av. Arber Hoxha dhe Av. Dritan Metani, duke u dhënë lirinë mjekeve Viktor Marku dhe Besim Lama, të cilët mjekuan Eduart Lamaj.

Masa e sigurimit “arrest në burg” u ndryshua në “detyrim për paraqitje në policinë gjyqësore”.

Burimet bëjnë me dije, që pavarësisht ndryshimit të masës, mjekët përmes avokatëve të tyre, do të bëjnë rekurs në Gjykatën e Lartë, ku do të kërkojnë revokim e masës së sigurimit, e cila do ti hapte rrugën pushimit të çështjes në ngarkim të tyre me pretendimin që fakti nuk përbën vepër penale.

Ngjarja e rëndë ndodhin, më 30 maj në qytetin e Laçit, ku të vrarë mbetën dy biznesmenët, Bujar Lika dhe Paulin Gjergji.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel