Sonte në Open po diskutohen listat e hapura dhe ato të mbyllura cilat janë ato të duhurat.

I pyetur për këtë analisti Kreshnik Spahiu tha se me marrëveshjen e 5 qershorit Rama po teston ndërkombëtarët.

“Rama po teston faktorin ndërkombëtar, mendoj që ai do avancojë dhe do i bëj ndryshimet kushtetuese, po i thanë ata ndal do ndalë dhe ai. Mendoj që ndërkombëtarët po luajnë me dy porta. Unë nuk mendoj që po prishet marrëveshja.

E papranueshme për mua është loja e dyfishtë e ndërkombëtarëve, sepse thonë nuk mbështesim pazaret pas kuintave pastaj thonë votoni marrëveshjen e 5 qershorit, dhe kjo nuk është e moralshme sepse është një marrëveshje që nuk ndryshon asgjë”, tha ai.

Top Channel