Ky sezon veror duket se ka nisur dhe do të përfundojë pa vrojtues plazhi. 

Mungesën e vënë re vetë pushuesit, kryesisht në plazhet publike të territorit të bashkisë Vlorë.

Edhe pse janë të kënaqur që këtë vit ka më shumë hapësira publike për ata që preferojnë plazhin me çadra më vete, pushuesit  kërkojnë vrojtues të plazhit sidomos për të moshuar dhe për fëmijë.

Edhe kushtet që ofrojnë plazhet publike nuk janë ato që duhet sa i takon mungesës së tualeteve publike.

Top Channel